Suikerglas en balsahout – Grootverbruik.

Dozen met suikerglas gereed voor exprotHeb je met enige regelmaat grote hoeveelheden suikerglas of balsahouten rekwisieten nodig voor je producties. Of heb je plotseling eenmalig heel veel rekwisieten van balsahout nodig, lees dan gerust even verder. Bij suikerglas.nl kun je in aanmerking komen voor zeer aantrekkelijke kortingen bij grote bestellingen. 

Je bestelt dan niet meer via de webshop maar via de mail, telefonisch of via Whatsapp. We maken een passende offerte voor je en kijken, in geval van zendingen naar het buitenland, voor de beste / snelste of goedkoopste vervoerder voor je.

Bestellingen gaan per doos of per verpakkingseenheid. Dat wil zeggen van bijvoorbeeld flessen een minimum aantal van 12 stuks. Glazen zijn ook meestal per 12 verpakt maar bijvoorbeeld vazen,  suikerglas serviesgoed of balsahouten rekwisieten zijn verpakt in andere aantallen. We komen daar in de offerte bij je op terug.

 

Mooi setje suikerglas op de set.
Alles kapot, precies volgens plan. Sui,kerglas werkt heel veilig!
Tsja… je hebt soms van die producties waarbij je echt veel suikerglas of balsahouten rekwisieten nodig hebt.

Beter mee verlegen dan om verlegen… Toch? Je moet er niet aan denken dat je continuïteit om zeep wordt geholpen omdat er van een bepaalde fles of glas een te kort is. Gelukkig kun je grote hoeveelheden suikerglas bij ons verkrijgen met een aantrekkelijke korting!

Suikerglas wijnflessen koop je per doos.

Suikerglas of balsahout rekwisieten bestellen!

  • Stuur ons een email of whatsapp met je bestelling. Vermeld de productnaam of productnummers en de aantallen die je nodig hebt. 
  • Geef ons in de bestelling, indien aanwezig, je geldige VAT nummer.
  • Wij komen binnen een dagdeel bij je terug met een scherpe offerte en een voorstel voor een transporteur. (In Nederland postnl, buitenland meestal DHL).
  • Na jouw goedkeuring sturen we je de factuur per mail. Zodra deze is voldaan gaan we onmiddellijk voor je aan het werk.
  • Tijdens het proces houden we je op de hoogte van het productie proces!
  • Whatsapp button voor suikerglas.nl 

© Suikerglas.nl 2020.

Alle op deze website genoemde prijzen zijn excl. verzendkosten en BTW.