Gebroken suikerglas scherven

Tips & Tricks

Als je in een actiescène een fles kapot moet slaan om er vervolgens mee te dreigen o.i.d ga je als volgt te werk. Plak voorzichtig doorzichtige tape over de fles in de vorm die je min of meer wilt hebben als de bodem eraf geslagen is … In een snelle beweging is de tape niet te zien !

Of er vloeistof in de flessen kan? Nou en of!

Let er dan wel echter op de de fles of vaas/glas min of meer dezelfde temperatuur hebben. Wij adviseren om een gevulde fles/vaas/karaf bij de bodem te ondersteunen.

Tips & Tricks
Tips & Tricks

Een boot of schip dopen met champagnefles van suikerglas. Natuurlijk kan dat!

Wil je een boot wil dopen zorg er dan voor dat er een netje o.i.d. om te fles heen zit. Maak je het touwtje uitsluitend aan de hals vast dan is er een goede kans dat de hals van de fles afbreekt onder het eigen gewicht en het vloeistofgewicht…

Op het hoofd kapot slaan?

En op de vraag “Kun je een fles op iemand’s hoofd kapot slaan?” kunnen we volmondig ja zeggen. Als je een fles op het achterhoofd van iemand kapot wil slaan, sla dan met de body van de fles en NIET met de boden op de hoofd. De bodem van de suikerglas fles is namelijk dikker dan de zijkanten!

Hier een scene uit ‘Kat op het spek’ van Toneelgroep Sint Pieter. Let op! Suikerglas dient op juiste wijze door professionals te worden gebruikt nadat zij duidelijk zijn geïnstrueerd over het veilig werken met suikerglas producten.

suikerglas

Eenvoudig suikerglas bestellen?

Bekijk al onze suikerglas producten in onze webshop we hebben een grote diversiteit. De producten zonder prijs vermelding zijn op aanvraag. Heeft u een vraag of verzoek kunt u contact met ons opnemen.

Hieronder enkele voorbeelden van video’s waarin ons suikerglas is gebruikt. Enjoy!

Uiteraard gebruiken wij een mondkapje tijdens het gieten en nee die verkopen we niet, sorry. Volgens ons kun je wel bij www.kapjesonline nog gewoon bestellen. Kapjesonline.nl

0

Start typing and press Enter to search